Bålsted med bænke

Projektgalleri

Om projektet

Kundekrav/ønsker
Bål sted/grill med bænke som udarbejdet i stål med træbeklædning. Sikkerhedsbeslag så bål stedet hurtigt kan aflukkes med riste til en grill. Skal have god ståhøjde til en ansat som skal lave mad og samtidig siddehøjde for beboere i forhold til at benytte snobrødspinde. Skal have mulighed for at tilføje et grillspyd, dette skal også udarbejde i en hensigtsmæssig udgave. Skal udarbejdes i en brudsikker udgave, så bænke ikke beskadiges.
Målgruppe

Skal benyttes på en institution for svært udviklingshæmmede, så sikkerhedskrav i forhold til materialevalg, holdbarhed, låsefunktioner m.m.

Projekt

Bål sted/grill og bænke er udarbejdet i 3D dokumentation, færdig udgave i vedligeholdelsesfri rustfrit stål med træbeklædning. I funktionelt design, som sikrer låsefunktion på risten, så der undgås klemfarer og at bålet kan aflukkes til en grill. Dette sikrer at målgruppen ikke kommer til skade på ilden, hvis den ansatte akut skal forlade bålet. Valg af materiale afspejler pris og holdbarhed. Leveret og opsat hos kunden.

Erfaringer

Bål sted/grill samt bænke er er under afprøvning, umiddelbart kun positive tilbagemeldinger.